PENGIKUT BLOG NOTY

Blog Noty~Cool:Koleksi Duit Lama Malaysia

Posted by Blog Noty On Thursday, March 22, 2012 Comments
Jom kita lihat koleksi-koleksi duit Malaysia zaman dahulu kala yang ketika dikenali dengan Tanah Malaya lagi.
READ MORE

Blog Noty~Cool:Tempat Tidur Paling Ekstrim Di Dunia

Posted by Blog Noty On Comments
Bosan asyik tidur di atas katil yang empuk di dalam rumah,apa kata kita cuba cari alternatif lain dengan tidur di lereng bukit seperti gambar dibawah ini.Dijamin menjadikan tidur anda lebih bermakna.Serius Shit.


READ MORE

Blog Noty~Cool:Seni Sawah Padi Di Jepun

Posted by Blog Noty On Wednesday, March 21, 2012 Comments
Seni sawah padi yang menarik hanya dapat dilihat di Jepun yang dipanggil "Paddy Field Crop Art" sememangnya menjadi salah satu tarikan pelancongan ke Jepun.Masyarakat Jepun dikenali dengan kekreatifan mereka dalam menghasilkan sesuatu seni dan tidak hairanlah mereka dikenali negara yang membangun.

sumber
READ MORE

Blog Noty~WTF:Hotel di China persenda askar Jepun di dalam tandas

Posted by Blog Noty On Comments
HARBIN - Sebuah hotel di sini menyediakan mangkuk untuk membuang air kecil yang direka supaya mempunyai bentuk seperti mulut seorang askar Jepun yang sedang ternganga.
Gambar mangkuk di dalam tandas itu pernah disiarkan di laman web Weibo di China.
Hubungan antara Beijing dengan Tokyo kerap tegang berhubung perbalahan tentang pemilikan beberapa buah pulau di Laut China Timur.


BEBERAPA mangkuk untuk membuang air kecil yang direka supaya kelihatan seperti mulut seorang askar Jepun sedang ternganga di sebuah hotel di Harbin, China.sumber
READ MORE

Blog Noty~Cool:Seni Ukiran Pada Cawan

Posted by Blog Noty On Comments
Seni ukiran pada cawan yang sangat super 'Awesome'.Kebiasaanya cawan seperti ini digunakan sebagai perhiasan bagi penggemar barangan antik dan pencinta barangan perhiasan.READ MORE