PENGIKUT BLOG NOTY

Blog Noty~Cool:Koleksi Jam Tangan Cartier

Posted by Blog Noty On Saturday, February 4, 2012 Comments
Cartier telah menunjukkan kecemerlangannya untuk kali pertama ditayangkan, pada pertunjukkan di New York.Ini adalah koleksi Edisi Terhad dengan 50 buah yang disaluti emas dan 50 buah jam yang disaluti titanium.READ MORE

Blog Noty~Shit:Filem Persenda Wanita

Posted by Blog Noty On Comments
Filem baru bertajuk "Bujang Terlajak" yang jelas membuat Lawak yang agak "Kurang Ajar".Apa rasionalnya mereka membuat lawak sehinggakan boleh menjatuhkan martabat golongan wanita.Shit.


READ MORE

Blog Noty~Kantoi Tidur Tempat Kerja

Posted by Blog Noty On Comments
Anda pernah mengalami situasi macam dibawah?Kekurangan tidur mungkin menjadi faktor menyebabkan tidur tempat kerja,yang mungkin menjejaskan produktiviti anda dan sebenarnya mengambil cuti adalah langkah terbaik untuk anda.READ MORE

Blog Noty~Cinta Muka Buku Versi Johan

Posted by Blog Noty On Friday, February 3, 2012 CommentsREAD MORE

Blog Noty~WTF:Haiwan Mabuk Makan Buah

Posted by Blog Noty On Comments
Jangan tak tahu!bukan semua buah-buahan didalam hutan boleh dimakan.Tidak terkecuali binatang yang memakannya juga boleh membawa musibah kepada mereka. Sama-sama kita layan haiwan yang sedang mabuk.Serius Sedih.


READ MORE

Blog Noty~Cool:Anggota Penembak Tepat(Sniper)

Posted by Blog Noty On Comments
Wajah sebenar anggota tentera penembak tepat atau dikenali Sniper yang sentiasa mencari sasaran tepat.Serius Cool.
READ MORE

Blog Noty~Cool:Pemeriksaan Keselamatan AirPort Masa Depan

Posted by Blog Noty On Thursday, February 2, 2012 Comments
Demi untuk menjaga keselamatan dia atas Kapal Terbang ketika membuat penerbangan satu cadangan dimana setiap penumpang mesti berbogel untuk mengelakkan mereka membawa masuk barang terlarang seperti bom kedalam pesawat.
READ MORE

Blog Noty~ Cool:Patung hasil daripada plastik sampah

Posted by Blog Noty On Wednesday, February 1, 2012 Comments
Patung ini telah dihasilkan oleh seorang artis dari Pakistan iaitu Khalil Chishtee bersempena tema kepada "Recycling Our Identities".Ianya dihasilkan menggunakan plastik sampah terpakai.Serius Cool.


READ MORE

Blog Noty~ Cool:cover macbook yang Super Cantik

Posted by Blog Noty On Comments
Perbagai variasi cover macbook kini menjadi kegilaan kepada pengguna,terutama dikalangan pengguna muda belia.Berikut merupakan beberapa contoh cover yang kreatif dan Super Cantik yang telah dihasilkan oleh pihak pengeluar cover tersebut.


READ MORE

Blog Noty~Koleksi cover Majalah Paling Hot di Jepun

Posted by Blog Noty On Tuesday, January 31, 2012 Comments
Berikut merupakan koleksi cover Majalah paling hot di Jepun bagi edisi baru tahun 2012.Jom layan,tetapi jangan sampai termutah.


READ MORE

Blog Noty~ Casing CPU paling Cool

Posted by Blog Noty On Comments
Casing Cpu Batterfield 3 yang cool.Ianya dilengkapi dengan mini peti ais dan raplika Gattling gun yang boleh berpusing seolah-oleh seperti sebuah machine gun.Bagi pengguna yang gemar minum air sejuk ketika mengunakan komputer tidak perlu risau kerana terdapat peti sejuk mini untuk disimpan air tin dibelah sisi cpu ini.Very nice.READ MORE

Blog Noty~Cool Bangunan yang dibuat daripada ais

Posted by Blog Noty On Monday, January 30, 2012 Comments
Harbin yang terletak di Wilayah Heilongjiang di utara China merupakan sebuah bandaraya di mana suhunya boleh menjunam ke -40F (-40C) pada musim sejuk. Cuaca sejuknya tidak menggalakkan pelancung untuk berkunjung ke sana.

Tetapi hasil usaha pihak berkuasa tempatan, cuaca dengan suhu yang terlampau sejuk ini telah bertukar menjadi satu aset besar bagi Harbin. Setiap tahun sejak 12 tahun yang lalu bila tiba musim sejuk, pesta ais diadakan. Sebuah bandar ais dibina, dipenuhi dengan bangunan dan ukiran yang terdiri dari ais dan salji. Ramai rakyat China bertumpu ke Harbin, termasuk para pelancung dari luar negara yang datang untuk menyaksikan acara yang luar biasa ini.


READ MORE