PENGIKUT BLOG NOTY

Blog Noty~Trailer Filem kedua Namawee~ Petaling Street Warriors

Posted by Blog Noty On Thursday, October 27, 2011 Comments
Filem ini mengisahkan tentang situasi yang berlaku di Petaling Street sekitar awal tahun 1900 dimana ramai pahlawan yang dilahirkan disana. Filem ini turut mempunyai sedikit persamaan dengan filem arahan Stephen Chow, “Kung-fu Hustle”dan mengekalkan ciri-ciri pelbagai bangsa yang sesuai untuk tontonan setiap lapisan masyarakat.

Filem ini akan mula ditayangkan di pawagam pada 1 Disember 2011. ! Saksikan Trailer filem ini sekarang.


READ MORE

Blog Noty~Cinta Muka Buku (Parody Video)

Posted by Blog Noty On Comments
Jom layan cinta muka buku terbaik yang pernah dihasilkan gabungan daripada pengguna-pengguna Twiter Malaysia,Video parodi Cinta Muka Buku telah dirakamkan dan mula ditayangkan pada umum 21 Oktober lepas.Jom layan sama-sama video ini sekarang!

READ MORE

Blog Noty~Cool:Real-Life Tron Bike

Posted by Blog Noty On Comments
Parker Brother telah kembali mencipta motor elektrik kitaran cahaya replika Tron dengan kelajuan 100 km/1jm.Dengan berkuasa 96-volt motor ini mengunakan bateri litium.Parker Brother sedang berusaha untuk mendapat kelulusan daripada undang-undang jalan raya agar motor ini dapat digunakan di atas jalan raya kelak.

READ MORE

Blog Noty~Cool:Ipod model baru

Posted by Blog Noty On Wednesday, October 26, 2011 Comments
Baru-baru syarikat epal telah keluarkan model Ipod terbaru yang diperkenalkan khas untuk budak-budak sekolah.Jika rasa mengantuk pelajar boleh memakan terus ipod tersebut untuk menghilangkan boring didalam kelas.
READ MORE