PENGIKUT BLOG NOTY

Blog Noty~Cool:Topi Darth Vader yang dihasilkan untuk dilelong

Posted by Blog Noty On Saturday, February 11, 2012 Comments
Tiga bulan lalu, 24 artis tempatan dan kebangsaan telah dipilih oleh HalloweenCostumes.com untuk mencipta karya seni yang asal dengan sahih replika Darth Vader Topi Keledar sebagai perhiasan didalam pertandingan yang diadakan ini.
READ MORE

Blog Noty~LOL: Tombak Rindu Parody

Posted by Blog Noty On Thursday, February 9, 2012 Comments
Tombak rindu kesinambungan daripada Filem Box Office Ombak rindu..wkwwkwkww..

READ MORE

Blog Noty~ Shit:US Navy Bakal Uji Prototaip Railgun Pertama Industri

Posted by Blog Noty On Comments
Dua tahun lepas BAE sistem telah dianugerahkan satu kontrak AS$21 juta daripada Pejabat Tentera Laut Penyelidikan (ONR) untuk tujuan membangunkan satu Elektrok Maju (EM) Railgun untuk kegunaan Tentera Laut Amerika Syarikat,syarikat itu telah menghantar satu binaan prototaip untuk tujuan demonstrasi di Pusat Peperangan Tentera Laut (NWSWC) Dahlgren.Perlancaran prototaip kini bersedia untuk ujian pertama yang dijadualkan berlangsung
pada minggu akan datang.READ MORE

Blog Noty~ Cute:Ana Raffali Kini Bertudung

Posted by Blog Noty On Comments

Penyanyi yang bakal bergelar raja sehari beberapa hari sahaja lagi iaitu Ana Raffali khabarnya kini telah melakukan satu penghijrahan yang lebih baik dengan memakai tudung sejak Maulidur Rasul yang lalu. Bersempena dengan sambutan Maulidur Rasul juga, Ana mengambil keberkatan hari tersebut dan mula mengenakan tudung.

Keputusan untuk berhijrah ke pemakaian tudung sebanarnya telah lahir dari hati beliau tidak lama dahulu dan semenjak akhir-akhir ini beliau semakin yakin apabila mengenakannya. Bakal suami serta keluarge beliau turut memberikan sokongan kepada Ana.

Sekalung tahniah diucapkan kepada Ana Raffali diatas penghijrahan beliau dari kami di Blog Noty.
READ MORE

Blog Noty~Lol:Metro Arena 2015 yang gempak!!

Posted by Blog Noty On Wednesday, February 8, 2012 Comments

READ MORE

Blog Noty~Shit:Apabila ahli Politik Di Make-up

Posted by Blog Noty On Comments
Sebelum ni kita pernah lihat gambar PM kita telah diedit,sekarang kita lihat pula ahli politik antarabangsa yang menjadi mangsa edit oleh mangsa-mangsa yang tidak berpuas hati dengan pemerintahan mereka di negara masing-masing.

Gordon Brown, United Kingdom

Nicolas Sarkozy, Perancis

Fidel Castro, Cuba

Kim Jong-il, Korea

Albert II, Monaco

Jose Luis Rodriguez Zapatero, Sepanyol

Dmitry Medvedev, Rusia

Hugo Rafael Chavez,Venezuela

Hu Jintao, China

Viktor Yushchenko,Ukraine
READ MORE

Blog Noty~Shit:Pesawat tanpa pemandu (UAV) Israel

Posted by Blog Noty On Comments
Pesawat tanpa pemandu (UAV) milik tentera Israel,IAI Eitan yang dinaik taraf daripada versi Heron TP mempunyai kemampuan untuk terbang sejauh 7,400 kilometer selama 36 jam dengan ketinggian 13,700 meter.

Pesawat yang berharga AS$32 juta seunit ini mempunyai kemampuan untuk menyerang kedudukan reaktor nuklear Iran.

Ia turut dilengkapi peluru berpandu dan boleh membawa muatan 2,000 hingga 4,600 kilogram muatan senjata.
READ MORE

Blog Noty~Cool:Manusia dan watak animasi

Posted by Blog Noty On Comments
Watak animasi yang pernah kita tengok adalah merupakan watak kartun semata-mata yang hanya ditambah suara manusia untuk menjiwai watak-watak tertentu didalam satu karakter kartun yang dihasilkan,akan tetapi apa yang dapat kita lihat melalui gambar dibawah adalah rupa-rupanya betul-betul wujud di dunia ini karakter yang dibawa kartun tersebut.Serius Cool.


Mr.Satan (Dragon Ball)

Peter Griffin (Family Guy)
Lion-O (Thundercats)
Lois Griffin (Family Guy)
Mag Griffin (Family Guy)
READ MORE

Blog Noty~ Kantoi:Awek marah sampai tercabut gigi palsu

Posted by Blog Noty On Comments

Amboi nak marah orang sampai tercabut gigi palsu.Kan dah kantoi,kah.kah.kah...


READ MORE

Blog Noty~WTF: Hati-hati dengan gambar anda

Posted by Blog Noty On Tuesday, February 7, 2012 Comments
Gambar anda senang sahaja nak dieksploitasikan.. kerana apa:
-Web facebook ini kepunyaan orang-orang Yahudi
-Walaupun anda meng'HIDE'kan gambar anda tapi gambar anda masih boleh dilihat oleh para pemerhati di bahagian Pusat Data Facebook yg menyimpan berjuta-juta maklumat peribadi & gambar, mereka boleh membuka profile gambar anda yg di'HIDE itu mengikut hati mereka yg mereka inginkan..
-terdapat juga para hacker di seluruh dunia
-ini adalah jaringan internet tanpa sempadan yg boleh dilihat oleh semua org di dunia ini.
-rahsia yg paling besar yg mereka telah simpan dari diketahui ramai iaitu MEREKA BOLEH MELIHAT DUNIA ANDA MELALUI WEBCAM ANDA WALAUPUN ANDA TIDAK MENGAKTIFKANNYA..

Jadi tentukan kesimpulan anda..
READ MORE

Blog Noty~:"Saya bukan kekasih Apex"

Posted by Blog Noty On Comments

Pemilik butik, Nur Eilunie Natasha Nazri semalam tampil membuat pengakuan bahawa beliau tidak mempunyai hubungan cinta dengan penjaga gawang nombor satu negara, Khairul Fahmi Che Mat atau Apek .
Gadis berkulit putih berusia 21 tahun itu yang lebih mesra dipanggil 'Leuniey' turut menafikan tonggak utama The Red Warriors itu menjadi punca beliau memutuskan ikatan pertunangan dengan anak seorang usahawan batik di negeri ini.
Menurutnya, ikatan pertunangan tersebut diputuskan atas sebab masalah peribadi dan bukannya kehadiran orang ketiga.
"Saya terima berita ini (putus tunang) sebagai satu dugaan, mungkin telah tersurat jodoh kami telah tiada. Perkara ini telah diselesaikan dengan baik dan keluarga saya telah berjumpa dengan keluarga bekas tunang saya itu.
"Kedua-dua pihak menerima keputusan ini dengan sebaiknya. Saya ingin tegaskan perkara ini tidak ada kena mengena dengan Apek," katanya dalam sidang akhbar di butiknya di sini semalam.
Hadir sama pada majlis tersebut ialah ibu bapanya, Nazri Adnan, 43, dan Noor Laila Abu Bakar, 43, serta pengurus syarikat Khairul Fahmi Resources (M) Sdn. Bhd (KFR), Syed Ahmad Mohd.Yusof

P/S sumber: Kosmo
READ MORE

Blog Noty~WTF: Gadis Mulut Longkang

Posted by Blog Noty On Comments
Isu kes Syiffa Camelia yang memburukkan Menteri Besar Kelantan dan Rakyat Kelantan tanpa mengira Parti dan pegangang agama sudah menjadi tajuk utama di laman sosial.Syiffa Camelia perlu bersedia menghadapi pelbagai serangan dan mungkin juga report polis dari seluruh rakyat Kelantan. Lain kali cakap2 tu pandang, jangan ikut sedap mulut sehingga membinasakan diri sendiri... Sudah banyak kes berlaku dan terimalah akibatnya... Semoga kamu mendapat Hidayah Allah dan berubah menjadi lebih baik selepas ini.


Antara kata-kata dari gadis tersebut


READ MORE

Blog Noty~Cool:Awek yang Asyik

Posted by Blog Noty On Monday, February 6, 2012 Comments
Samada di sedari atau tidak,awek ini telah membuat mimik mukanya yang cun melecunnya didepan camera di sebuah kedai komputer.Melihat kepada video tersebut seolah-olah dari sebuah laptop yang dilihat oleh gadis tersebut.Serius cute.

READ MORE

Blog Noty~Cool: Seni Graffiti yang Kreatif pada Tempat Awam

Posted by Blog Noty On Sunday, February 5, 2012 Comments
Jika dilihat sekali ia seolah-olah perbuatan Vandalisme yang seringkali dilakukan oleh remaja bermasalah,akan tetapi ia merupakan seni graffiti yang sangat menarik yang dihasilkan oleh pelukis jalanan dengan menggunakan beberapa rekabentuk objek yang diwarnakan ditempat tertentu untuk menampakkan seni yang dihasilkan menjadi menarik.Serius Cool.READ MORE